Prohledat tento blog

čtvrtek 19. září 2013

Úplněk

Úplné rozpoložení a uvědomování,podnětů je dost.Při poslechu ECHTů  a zahlédnutí občasného slunečního paprsku a zahájení topné sezóny si tak říkám,co já kočička budu tak dělat,se svým životem ?No jasně,budu ho žít podle svého,podle mého vnitřního a toho,co mně drží při životě.Vědomí a svědomí a samozřejmě moji chlupatí průvodci,moji kočičí společníci a také se našli lidé.No,to je přece taková krása.
A tento výňatek z Mayského kalendáře mi dnes z duše hovoří,jo,prostě se řídím Mayským kalendářem,jsem totiž pragmatická realistka.......
A tak tedy má duše hledá cestu a poslouchá Echty ....a ...


Všichni cestujeme po našich individuálních cestách v každém životě jen jednou. A protože ČAS nedává druhou šanci, je důležité vybírat informace a dělat co nejlepší volby jaké jen můžete, aby se zabránilo plýtvání vzácnými okamžiky na negativní, stagnující, nebo toxické emoce a energie.




http://www.youtube.com/watch?v=Smv-WovVNHo&list=PL90451B09AD28E0DA





https://www.facebook.com/CT24bezOSKARA

Tak to jsem měla možnost vidět při mém pobytu v Krči,když se mé slepé střevo rozhodlo,že ho to se mnou neba. Paní po týdnu ignorance personálu,po operaci krčku,měla takové proleženiny a to ji vykoupali,po mém nátlaku a že jsem to práskla její dceři a vůbec se ozvala,protože jsem ještě živá a aktivní,později by mně taky vezli bradou vzhůru.Pak jsem šla na stehy a navštívit tu paní,už byla mimo a nepoznávala mně,nemohlo to dobře dopadnout.Psal se rok 2004.A nebýt toho,že mně přijal doktor,co se znal s mou máti,tak to tu už nepíšu a chcípla jsem v čekárně ambulance.


 
 
.... a jsem,usebírám a ve své přítomnosti změním to,co je v mých silách.
Poslouchám Echty a vyřádila jsem se,při nárazu na článek o zdravotní péči a vzpomněla jsem si,zde už poněkolikáté,na svou eskapádu se slepákem.Vždyť to je má zkušenost,velmi cenná,z té můžu těžit,jako z mnohého dalšího.
Čtu si vždy mayský kalendář na ten den,většinou večer,když už je den pryč,no i tak se cítím prodchnutá.Možná opravdu to,co není oku vidět,to co cítíme rezonuje a působí to.Možná jsem nedávala prostor sama sobě,ve své duši.
Za poslední dobu si třídím,to s kým a co chci sdílet,vidím mnoho variant a pouštím se minulosti,tak utkvělé v paměti,vidět agresora jako chudáka....že jsem to dřív neviděla ?A také je nutné,či určitě lepší se zlu postavit,netečnost plodí další zlo a násilí roste.A také zjišťuji,že se to vrací,co vysíláme.Jo,vnímám to.
A dnes je úplněk,tak uvidíme ..

3 komentáře:

  1. Tak jsem tady u vás kočičko podruhé, vždycky zapomenu že se musím přihlásit i u sebe, když chci psát na Blogspot. Jsem ráda když ke mně přijde komentovat někdo nový, je to jako nová krev do žil ? I když mám pocit že nejste pro mě úplně neznámá, již moje paměť není co bývala a abych se s vámi seznámila musím u vás číst? Stále a celý život se učím, z BIBLE, ze starých indiánských kultur, jižní i severní Ameriky, učím se z lidských povah a charakterů mnohému, podobně jako vy, spektrum návštěvníků u mě a záměr ho mít, je účel, jak poznávat a rozumět? I u nás dvou, bude jistě chvilku trvat, nežli se poznáme. Zatím vás jen pozdravím, poděkuji za váš názor a až budu mít trochu víc času vrátím se u vás číst víc. Dobrý večer. Anna

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer,Anno,mně právě přihlášení a nezobrazování překvapilo,chodím si k Vám číst Vaše vyprávění a moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne, tak to není, to byla moje chyba.

    OdpovědětVymazat

Jste vítáni.