Prohledat tento blog

středa 2. října 2013

Proti ... slunci

 Tak dnes jsem experimentovala,takové svítilo ohromné zapadající sluníčko.


 S Pupíčkem jsem byla v pátek a v úterý na kontrole ,dostala atb a v úterý se vysadily léky,proti bolesti a uvidí se,už trošičku pookřála a v neděli byla chvilku venku,zase měla fousky od pavučin a prošmejdila okolní latifundie,za plotem.
 Z okna na Pupíčka koukala emerická kámoška,Pupinka ji neviděla.V neděli jsem byla na koncertě,Mark Foggo v Rock Café,vytancovala jsem se,podepsal se Térezce na ňadra,jsme jak malí smradi,jo,jo.A jemu je šedesát,či nějak tak,tak to má elánu,jo,Anglán je to,muzika má název ska,neznám přesně historii,tak pomlčím,s Terezkou jsme zavzpomínaly,jak jsme byly zhruba před rokem v Crossu na Doreen Shafer,zpívala s nějakou českou kapelou,jinak vystupuje s The Skatalines,už celých 50 let,je taková malinká a kulatá a pěla,jak anděl,no prostě nádhera,no takhle...
http://www.youtube.com/watch?v=bkWvnimHfB4&list=PLAD3221B44509D1A1
no,prostě nejlepší a ta energie  ....
A v pondělí byly v Sonoře ochutnávky rumu,itinerář možná ještě naskenuju,protože ty destinace procestovat,by bylo moc krásné,takhle jsme si vystačili s historií rumu a ochutnáváním,skoro všechny vzorky jsme daly,spolu se Zuzkou,napůl,z důvodu ekonomického,no bodejť,chutě vanilky,pomeranče a některé měly i 60 %,tak jsem ráda,že ochutnávání je to spíše symbolické.Probrali jsme vnitřní a vnější makroekonomickou situaci v zemi České,podnikání a to,co je možné zde a jaká je taky,řekněme " štábní kultura " chování,co se odráží v podnikání,dodržování zákonů a zákony přímo stavěné na nečestnost,jak se vědělo o tom,kolik se sem dováží metylalkoholu a že se neocitá ve směsích do odstřikovačů,tak,tak,tak,k tomu není co dodat.
A rum se zajídá čokoládou.

1 komentář:

  1. Šedesátá léta by mně něco říkat měla, neříkají, Jamajka a rum také ne, je to se mnou těžké kamarádství kočičko? Tak snad to sluníčko, co tak krásně u nás zapadá v posledních dnech.

    Oranžovou září, sluníčko na tváři má,
    tváří se, že září, a se říjnem sváří se, i tvář má.

    OdpovědětVymazat

Jste vítáni.