Prohledat tento blog

neděle 3. června 2012

3/6/2012

Blog a je ještě v plenkách a už to vypadá  na pořádnou kovbojku,zatím nechtěla kočička nic psát,ale možná brzy začne...a vidí,jak je skutečně vesmír synchronní,je to tak.Zrcadlí nás a my se zrcadlíme v něm.

8 komentářů:

  1. ta třetí fotka je parádní, já vodu v pohybu moc fotit neumím :)

    OdpovědětVymazat
  2. .....já taky ne,Very :-),toto je s polarizačním filtrem,odstraňuje odlesky a zvýrazňuje oblohu,vodu zmatňuje,až průzrační.Prodloužení času..Alchymie.Psáno v chvatu,měj se moc krásně !

    OdpovědětVymazat
  3. Na focení nejsem odborník,většinou mě na nich zaujme prostá krás, nikdy jak je umělecká, nebo abstraktní, mám moc rády ty z přírody a také když ukazují kde je krásně. Děkuji kočičko

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se za ty brepty.

    OdpovědětVymazat
  5. Není za co,já děkuji a je to milé vyjádření.Mám taky ráda přírodu a dost často je to v kontraverzi s člověkem.Třeba dnes mně potěšilo..http://www.selmy.cz/o-nas/vysledky/

    OdpovědětVymazat
  6. U nás jsou lidé bohužel, tak vynalézaví, že ukradnou kameru i s tím zvířetem. Ochrana zvířat mě také těší, jen kdyby prvního medvěda, kterého v životě uvidí, hned někdo nechtěl zastřelit, jen proto že se na něho špatně podíval, a vypadalo to že je lidožravý grizzly.

    OdpovědětVymazat
  7. Vaše slova mě drásají na duši, kolikrát si říkám, že na vás nebudu reagovat. Mýlíte se. Moje děti nejsou deprivované, možná se jim věnuju víc než mnohé jiné matky. Přečetla jsem 45 knih o autismu, abych porozuměla svým 3 autistům, byla jsem na několika seminářích a přednáškách, spoustu věcí řeším s psychology, s APLOU, s Ranou péčí...snažím se a myslím, že dělám své maximum.

    OdpovědětVymazat

Jste vítáni.