Prohledat tento blog

pondělí 12. května 2014

Duben 2014 obrazem

 Magnolie
 Sousedovic Muli zdatně okupuje teritorium.
 Pupíček
 nechápe,že se může cizí kočička producírovat po její zahrádce a ještě být jednou tak větší,než ona.
 V trávě malé kvítky fialek.
 Před zaplutím do občerstvovny se kochám.
 Trochu interní a intimní záležitost,kočičí záchůdek,řešení kudy tudy do odpadu,snad na to měli italští výrobci a čeští prodejci myslet,kde udělali chybu.Je to fajn,mít automaticky čistící záchůdek,jenže neřekli,že při čištění smrdí,jako Herodes,jako veřejné záchodky,no je to tak.Čistí se naštěstí sám,stačí zmáčknout tlačítko.A větrat.
 Míca,celým jménem Micka Šmicka Tanečnice.
 Jéjee,krása v ulicích,Sakury.
 JÉEJE,Skatalites a Doreen Shafer,v Roxy,naprosto mystický zážitek,vyprávěla jsem o něm dlouho,mnoho dní,až týdny.
 Vycházka na Vítkov.
 Kaštánky.
 Ten je,což ?
 Moje libůstky.

 Barvičky,až oči přecházeli.
 Na Hradčanech.

 Zákoutí.
 Pupátko.
 Pupíček pohubla,zase jí začaly bolet zoubky.
 Tak dostala antibiotika a po velikonočním pondělí šla na krev,která byla naštěstí v pořádku,ledviny
 a játra v pořádku,měla jsem strašný strach,prociťovala jsem úzkost všemi směry a naštěstí důvod hubnutí byl,že nemohla baštit,bolely jí zoubky,kolem kterých se tvořil zánět.Prý na to kočky trpí.Loni se to Pupíkovi objevilo,léčilo chvíli kortikoidy,což je dlouhodobě nepříznivé,pak se vytrhaly zadní stoličky a dostávala injekce na podporu imunity.Zabralo to,až v prosinci a teď,v březnu to bylo zpět.
 V tlamce je pak tolik bakterií,že to nelze vyléčit antibiotiky,pouze dočasně,po dobu krytí atb.Pan doktor navrhl vytrhat všechny zadní stoličky,zuby,kolem kterých je zánět a bolestivost.Nedokážu každý den čistit kočičkám zuby,mají malé tlamičky a těmi malými tlamičkami by mně děkovaly ....
 Aspoň Pupík se jeví velmi spurně,pan doktor jí ostříhal drápky,před odebráním krve a Pupík temně vrčela.Začala jsem jí mixovat konzervičky,paštičky a Pupíček přibrala půl kila,během deseti dnů.Takže operace ....v dohledné to době.


1 komentář:

  1. Kočičko, pokiaľ je to ešte aktuálne...
    Mám veľmi podobnú skúsenosť s Kocúrom. Tiež mu vypadali všetky zúbky vpredu, chýba mu aj jeden špičák. O jeho minulosti nevieme nič, zverolekár tiež vraví, že má oslabenú a rozhasenú imunitu. Skúšala som rôznu stravu, baští zatiaľ aj kuracie krky. Na zubný kameň mu pridávam denne do krmiva morskú riasu kelpu, obsahuje ju aj prípravok Plaque-Off, ale dá sa zohnať i čistá za násobne nižšiu cenu.
    Kocúr chodil na pichanie Convenie i Depedinu, ale vždy sa mu za čas objavili akoby vylízané miesta v kožuchu. Stery nepreukázali baktérie, ani parazity, ani plesne. Napokon som našla stránky o alergiách a toxínoch z bežne predávanej stravy a skúšam teraz na ňom druhý mesiac detoxikáciu prírodnými bylinnými prostriedkami, podávam iba mäso alebo kapsičky so 100% obsahom mäsa. Zatiaľ sa mu žiadne lysiny neobjavujú, detoxikácia má prebiehať ešte asi mesiac.
    Držím palce, nech mačičky prospievajú!
    L

    OdpovědětVymazat

Jste vítáni.