Prohledat tento blog

neděle 29. července 2012

Jsme tu jenom na chvíli.........











4 komentáře:

  1. Vidím, že ráda fotíš, zachycuješ svět kolem sebe. Všimla jsem si, že se přidáváš ke skupině zastánců čistých, opravdových fotek, tedy věrohodných, bez úprav. To je v pořádku, fotka by měla dokumentovat pravý stav a zachytit moment. Vlastně se dá říct, že fotky jsou časové schránky - uchovávají okamžik i podobu. A jsem pro - pokud beru fotku jako dokumentaci k nějaké příhodě nebo zachycení momentu.
    Ale taky si ráda s některými fotkami vyhraju, přetvářím je. Nepovažuji je potom za fotky, ale za fotkové variace. Já to beru jako pěknou hru, způsob relaxace a svým způsobem i tvorbu, i když usnadněnou převáděcím zpracováním v programech...
    Ta bouřlivá odezva a zastání se pravých fotek mě docela překvapilo. A přiznám se, že i mile.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky. Líbí se mi.
    Proč neuveřejním některé komentáře? Protože by se strhla diskuse a protože na ni nemám čas. Protože bych se musela ptát, kolik knih o autismu jste přečetla, kolik dětí s autismem vychovala, kolik let žijete mezi autisty ap. Ale já na to nemám čas.
    S psychology a s psychiatry se radím často, stejně tak s lidmi s AS. Promiňte, ale nic vám po tom není, jak já vnímám autoritu, s kým bojuji a čeho se bojím, já se vás přece taky neptám. NECHCI rozebírat svůj život, CHCI JEN informovat širokou veřejnost o autismu a jejích projevech.
    NECHCI, aby někdo SOUDIL to, co dělám a co nedělám. Dělám co MOHU. A dělám to s čistým vědomím a svědomím.
    Nelíbí se mi, když napíšete, že si mé dcery vezmou TYRANA ap. Eliška to čte a zbytečně ji děsíte. Autisté si mnohé berou doslova.
    Možná to nedává smysl, je pozdě, už mi to nemyslí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, jsem na manželovi závislá, do práce jít se 2 autisty nemůžu. Majetek jsme pořídili v manželství.

    OdpovědětVymazat

Jste vítáni.